HomeCursuriTrain the Trainers

Train the Trainers

Train the Trainers

Train the Trainers

Programul se adreseaza celor care doresc sa-si dezvolte in mod intensiv abilitatile de trainer sau celor care vor sa-si faca din training o profesie. Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu traineri care au experienta de training si management in cadrul unor companii internationale de training. 

Cursul abordeaza trainingul din perspectiva celor mai noi tehnici si instrumente in domeniu, acoperind in acelasi timp maximum de competente profesionale cerute de CNFPA pentru profesia de Formator de Formatori – cod COR 241207.

 

Beneficiile participantilor la acest program:

- Experimenteaza in mod interactiv conceptia si sustinerea   unui training la nivelul profesionistilor din domeniu;

- Obtin feedback si autoevaluare in urma sustinerii unor scurte prezentari si mini-training-uri inregistrate video;

- Realizeaza diferenta dintre sustinerea unei simple prezentari si livrarea  unui training de succes;

- Au posibilitatea de a obtine certificatul CNFPA de Formator de Formatori.

 


 

 

Teme abordate in cadrul programului:

Teorii despre invatare. Stiluri de invatare. Tipuri de training-uri.

Pregatirea sesiunii de trainingDefinirea obiectivelor. Proiectarea sesiunii de training. Alegerea situatiilor de invatare. Pregatirea suportului de curs.Organizarea sesiunii de training. Resursele necesare pentru un program de training.Materialele suport. Strategia de invatare. Esential sau optional in programul de formare.Unitatile de continut

Abilitatile de comunicare – verbala si nonverbala

Sustinerea sesiunilor de trainingInformarea si motivarea participantilor.Facilitarea procesului de invatare. Rezolvarea conflictelor.Feedback-ul catre participanti in durata cursului.Utilizarea slide-urilor si a flipchart-ului.

Aplicarea metodelor de instruire/ facilitareReflectia personala si autoformarea.Invatarea prin dinamica de grup.Abordarea flexibila a situatiilor de formare

 

Nota:

Cursul este acreditat de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse cu Autorizatia de Furnizor de Formare Profesionala pentru ocupatia de Formator de Formator Cod COR 241207, seria B 003891, inregistrat in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor cu nr.40/5814/09.11.
In conformitate cu OG 129/2000 art. 23 care reglementeaza formarea profesionala continua a adultilor, se prevede ca din 01.01.2010 toti furnizorii de formare profesionala autorizati trebuie sa utilizeze formatori calificati iar din ianuarie 2009 toate tarile EU trebuie sa aplice in formare cerintele EQARF.
Certificatul confera toate competentele legale pentru a preda cursuri de formare in cadrul unor cursuri de Formatori de Formatori, Formatori si orice alte cursuri de formare continua de calificare, initiere, perfectionare, specializare sau altele, pentru toate domeniile de activitate si nivelurile de calificare la care lucreaza formatorul.

Intra in contact

+40 723 505 110

         +40 733 050 854

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Bucuresti