HomeTraineri

Dana Burca

dana_burca_site                   

Dana Burca este senior trainer si consultant. Ea are o experienta de peste 10 ani in training si consultanta management. A lucrat 7 ani in companii multinationale pe linia de resurse umane, mai ales aria de formare profesionala, trecand apoi in zona de consultanta, unde isi valorifica si isi diversifica permanent experienta acumulata.

 Dana este certificata in programe de  Leadership, Dezvoltare personala, Vanzari, Managementul performantei, Team building, Customer Service si in programul Everything DISC ca si Trainer al Inscape Publishing UK.

In calitate de senior trainer si consultant, Dana a coordonat si implementat proiecte pentru: Zapp, Ipsos Interactive Services, KBC, Credit Europe Bank, Romtelecom, Rukki, Romstal Leasing.

Crede cu tarie ca “ceea ce inveti cu placere, nu uiti niciodata”, de aceea realizeaza in momentele de invatare experientiala, un echilibru intre transfer si constientizare, pe care participantii il considera motivant, accesibil si binevenit.

Cornel Costea

Cornel Costea

Cornel are o experienta semnificativa in management, vanzari, marketing si business development, formata in principal in domeniile consultantei, B2B si FMCG. Dupa ce a trecut prin toate etapele de management, de la Regional Sales Manager pana la nivelul de Managing Director pentru reprezentanta unei companii multinationale in Romania, Cornel a dezvoltat propria companie axata pe imbunatatirea competentelor manageriale prin training, coaching si consultanta in vanzari si marketing.

Are peste 10 experienta in training si a livrat peste 200  de programe acreditate de catre TMI Training & Consulting, Mercuri International, TACK International, Qualians, Proactive Solutions, HumanInvest, Ken Blanchard, Inscape Publishing. Expertiza: Vanzari, Negociere, Time Management, Change Management, Performance Management, Communication Skills, Leadership.

Cornel este Master Practitioner in Programare Neuro-Linvistica (NLP), Everything DISC ® Certified Trainer de catre Inscape Publishing, trainer acreditat pentru Situational Leadership II de catre Ken Blanchard Companies si trainer acreditat Huthwaite International pentru SPIN®  Selling si Negociere.

A coordonat si implementat proiecte pentru: A&D Pharma, Bayer, Bunge, Celestica, Credit Europe Bank, Dacia, Farmexpert, HP, ICAP Romania, ING, Kaufland, Nissan, Obi, Pfizer, Raiffeisen Bank, Renault, Romtelecom, Romstal Leasing, Sanofi Aventis, Toyota, UniCredit, Vodafone, Volksbank, Xerox.

 Isi petrece timpul liber calatorind, implicandu-se in activitati de voluntariat, dezvoltand proiecte in mediul on-line sau practicand medicina traditionala.

In ultimii 10 ani Cornel a colaborat cu companii multinationale de top din domeniul trainingului si consultantei:

 
 

Inscape Publishing

Senior Trainer & Coach

                                   

Senior Trainer

 

 

 

 

 Country Representative & Trainer

 

 

TMI Training

Trainer & Consultant

 

 

 

TACK International RomaniaManaging Director pentru Romania

 

 

 

Human InvestSenior Consulting Associate

 

 

 

 

Huthwaite International Senior Trainer

 

 

 

 

 

Blanchard International RomaniaSenior Trainer

 

 

 

 

 

Cristian Nicoara

homepage06

 

Experienta de peste opt ani in domeniul relatiilor cu clientii reprezinta cartea de vizita a lui Cristian, pentru programele sale de training.  In aceasta perioada de timp a urmarit dezvoltarea domeniului relatiilor cu clientii din trei unghiuri diferite. Pentru inceput a fost reprezentant al unei importante companii de telecomunicatii pentru care a lucrat in departamentul de relatii cu clientii aproape 3 ani si jumatate, perioada in care a intalnit diferite tipologi de clienti si s-a confruntat cu situatii mai mult sau mai putin obisnuite. Al doilea punct de vedere al fost cel al clientului, prin care a cules exemple de comportamente de apreciat ale celor din linia intai dar si comportamente nepotrivite ale acestora. Si nu in ultimul rand, cel de-al treilea unghi este cel al experientei de 6 ani ca trainer din care mai mult de 3 ani a fost consultant pentru un numar de peste 40 de companii multinationale si autohtone, avand in total peste 3000 de participanti la programele sale de training. Experienta acumulata il recomanda acum ca fiind un bun specialist in pregatirea si motivarea angajatilor care lucreaza direct cu clientul.

Metodele si tehnicile folosite adauga valoare programelor implementate, oferind rezultate ridicate in ceea ce priveste nivelul de performanta al participantilor, atat in aria de comunicare telefonica specializata, in domenii precum preluarea reclamatiilor, vanzarea prin telefon sau colectarea debitelor cat si pentru servicii de suport telefonic, fata in fata sau in scris. A dezvoltat programe pentru companii din domenii variate de activitate precum telecomunicații, banking, pharma sau industrie si a implementat solutii complete pentru sustinerea si masurarea pe termen lung a rezultatelor urmarite.

Lucrand pentru doua companii de talie internationala, a dezvoltat proiecte complete de implementare a unui program de training si consultanta. Printre clientii cu care a colaborat, prin prisma proiectelor anterioare, se numara: E-on Moldova, E-on Gaz, Enel, Accenture, Romtelecom, Oracle, Porsche Bank, Mediclim, Euroclinic, Credit Europe Bank, ING Bank, Xerox, Readers Digest, GLS Romania, Sarantis Romania, British Council, Volksbank, Pagini Aurii, Fabryo, Garanti Bank, Raiffeisen Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, OTP – Bank, Citibank, Banca Transilvania, Mediclim, KBC CF, Amway, Alliantz – Tiriac Insurance, Ager, Interamerican, GE Money, Valliant Romania, AVON, Euroclinic, Marsh Romania,  RCI Banque Romania, Whirlpool Romania, Rominfoline si altii.

Fiind creativ, optimist si cu o fire deschisa, transforma programele sale de training tot timpul intr-o experienta placuta pentru toti participantii.

 

Sorin Spiridon


                    

Senior Consultant

T: +4 0722 654022

M: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

S: www.consultant-management.ro

 

17 ani experienta in managementul vanzarilor si management general

Vanzari

 • Presedinte de Vanzari in cadrul unui grup de firme cu activitati in distributie si retail.
 • Crearea unui sistem de vanzare inovativ  “Agent senior – Agent trainee”.
 • Definirea si implementarea strategiei de vanzari pentru RTC, Divizia Papetarie.

 

Analiza si Raportare

 • Manager Departament Raportare si Analiza pe acelasi grup de firme.
 • Specializare in analiza, crearea si implementarea KPI’s.
 • Crearea unei metodologii originale de  analiza clienti/ produse/ furnizori/ cheltuieli.
 • Crearea “Matrice distributie Clienti/ Magazine -  Articole”, inregistrata la Oficiul Roman pentru drepturile de autor.

 

Consultanta

 • Crearea unei metodologii de diagnoza rapida a performantelor comerciale ale unei firme.
 • Resursa cheie in unul din cele mai complexe proiecte de restructurare din retail si in cel mai mare proiect de BPR (Business Process Redesign) din distributia pharma.
 • Elaborarea unui curs de tehnici avansate de analiza a managementului vanzarilor.

Sorin SPIRIDON

Senior Consultant

T: +4 0722 654022

M: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

S: www.consultant-management.ro

Mihaela Stroe

Drd. Mihaela Liliana Stroe este sociolog, speaker, autor si specialist in comunicare nonverbala. Sustine programe si cursuri in domeniul comunicarii nonverbale si este recunoscuta ca expert in profiling nonverbal, creand prima revista romaneasca online dedicata acestui domeniu, Nonverbal Magazine.

Este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, detine un master in comunicare si relatii publice de la Universitatile din Bucuresti si Trieste/ Italia si este viitor doctor in comunicare nonverbala. Ea a urmat si o specializare avansata in descifrarea comportamentului nonverbal la Centrul de Studii si Cercetari in Comunicare Nonverbala din Gorizia/ Italia.

Mihaela este trainer si facilitator acreditat de compania Advanced People Strategies din UK pentru programe de Leadership and Management, recunoscute de Institute of Leadership and Management din UK. In plus, este consultant independent pentru instrumentele sociologice Human Synergistics de investigarea a culturii si climatului organizational.

Conduce seminarii si prezentari pentru companii, organizatii, universitati si diverse evenimente publice din intreaga tara. Participantii la seminariile ei au acordat sesiunilor Mihaelei evaluarea de "Excelent", mentionand profesionalismul, organizarea, stilul de prezentare si materialele folosite, alaturi de carisma si pasiune.

Mihaela a aparut la variate emisiuni de radio si televiziune. Este citata in presa si scrie numeroase articole in cotidiane, reviste de business si online dintre care mentionam Business Standard, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Business Magazin, Psychologies, Body, Mind & Spirit Magazine, Psihologia Azi, www.business-edu.ro, www.profesiionline.ro, www.hr-romania.ro, www.ele.ro, www.bloombiz.ro,www.bizcampus.ro, www.empower.ro, www.managementsipsihologie.ro, etc.

Inainte de a deveni profiler nonverbal, Mihaela Liliana Stroe a fost corporate affairs, consultant in comunicare si brand marketing pentru branduri internationale din domeniul retail si fashion. Tocmai acest background corporatist o recomanda pentru proiectele legate de sporirea abilitatilor de comunicare, de prezentare si imagine personala (personal branding) ale oamenilor de afaceri si a celor din politica.

Din 2002 ea conduce propria companie, Acta Nonverbal, cunoscuta pe piata pentru serviciile de consultanta in comunicare si pentru trainingurile sustinute in domeniul comunicarii nonverbale. Acta Nonverbal ofera servicii precum: organizare evenimente, strategie PR & comunicare, media & marketing, comunicare corporate & brand, comunicare interna & externa, comunicare de criza, programe de CSR si nu in ultimul rand, traininguri pentru abilitati de PR & media, abilitati de comunicare verbala si nonverbala.

Mihaela este partner si in compania Business Coach, specializata in programe de dezvoltare organizationala si a resurselor umane. Business Coach ofera servicii de consultanta (coaching & mentoring, evaluarea resurselor umane, audit & cercetare a culturii organizationale), progame de dezvoltare profesionala si de customer service (open si in-house), programe de teambuilding, scoli de vara si programe customizate.

Mihaela a dezvoltat si a livrat programe de training pentru clienti nationali si multinationali printre care:

Mai multe articole...

 1. Filipe Carrera
 2. Nusa Bugeac

Intra in contact

+40 723 505 110

         +40 733 050 854

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Bucuresti