HomeTraineriCristian Nicoara

Cristian Nicoara

homepage06

 

Experienta de peste opt ani in domeniul relatiilor cu clientii reprezinta cartea de vizita a lui Cristian, pentru programele sale de training.  In aceasta perioada de timp a urmarit dezvoltarea domeniului relatiilor cu clientii din trei unghiuri diferite. Pentru inceput a fost reprezentant al unei importante companii de telecomunicatii pentru care a lucrat in departamentul de relatii cu clientii aproape 3 ani si jumatate, perioada in care a intalnit diferite tipologi de clienti si s-a confruntat cu situatii mai mult sau mai putin obisnuite. Al doilea punct de vedere al fost cel al clientului, prin care a cules exemple de comportamente de apreciat ale celor din linia intai dar si comportamente nepotrivite ale acestora. Si nu in ultimul rand, cel de-al treilea unghi este cel al experientei de 6 ani ca trainer din care mai mult de 3 ani a fost consultant pentru un numar de peste 40 de companii multinationale si autohtone, avand in total peste 3000 de participanti la programele sale de training. Experienta acumulata il recomanda acum ca fiind un bun specialist in pregatirea si motivarea angajatilor care lucreaza direct cu clientul.

Metodele si tehnicile folosite adauga valoare programelor implementate, oferind rezultate ridicate in ceea ce priveste nivelul de performanta al participantilor, atat in aria de comunicare telefonica specializata, in domenii precum preluarea reclamatiilor, vanzarea prin telefon sau colectarea debitelor cat si pentru servicii de suport telefonic, fata in fata sau in scris. A dezvoltat programe pentru companii din domenii variate de activitate precum telecomunicații, banking, pharma sau industrie si a implementat solutii complete pentru sustinerea si masurarea pe termen lung a rezultatelor urmarite.

Lucrand pentru doua companii de talie internationala, a dezvoltat proiecte complete de implementare a unui program de training si consultanta. Printre clientii cu care a colaborat, prin prisma proiectelor anterioare, se numara: E-on Moldova, E-on Gaz, Enel, Accenture, Romtelecom, Oracle, Porsche Bank, Mediclim, Euroclinic, Credit Europe Bank, ING Bank, Xerox, Readers Digest, GLS Romania, Sarantis Romania, British Council, Volksbank, Pagini Aurii, Fabryo, Garanti Bank, Raiffeisen Bank, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, OTP – Bank, Citibank, Banca Transilvania, Mediclim, KBC CF, Amway, Alliantz – Tiriac Insurance, Ager, Interamerican, GE Money, Valliant Romania, AVON, Euroclinic, Marsh Romania,  RCI Banque Romania, Whirlpool Romania, Rominfoline si altii.

Fiind creativ, optimist si cu o fire deschisa, transforma programele sale de training tot timpul intr-o experienta placuta pentru toti participantii.

 

Intra in contact

+40 723 505 110

         +40 733 050 854

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Bucuresti