Home

Articole

Despre noi

 

Dezvoltare organizationala prin dezvoltare personala

Din 2008, Proactive Solutions activeaza pe piata firmelor de training si consultanta  in domeniul dezvoltarii organizationale din Romania, avand totodata prezenta si in zona de dezvoltare personala prin cursurile deschise pe care le organizeaza.

Echipa  e formata din traineri si consultati cu peste 10 ani experienta, dedicati 100% proiectelor clientilor nostri. Anual, peste 1000 de participanti  gasesc valoare in programele sustinute de trainerii Proactive Solutions.

 

Dezvoltare de abilitati si schimbare de atitudine

 Proactive Solutions desfasoara  sesiunile de invatare intr-un mod original, interactiv, bazat pe facilitare si exercitiu, astfel incat participantii sa-si gaseasca mediul optim de constentizare si evolutie, fie ca este vorba de cursuri la nivel de companie sau de cursuri deschise.

Pentru constructia si dezvoltarea echipelor, Proactive Solutions organizeaza activitati de teambuilding sau diferite workshop-uri tip spot 2 ore, 1/2 zi sau 1 zi,  in functie de obiectivul si asteptarile clientilor.

Si pentru ca invatarea nu se termina niciodata, Proactive Solutions organizeaza evenimente dedicate obiectivului de asimilare diferentiata si specializata, in colaborare cu experti  din diferite arii de activitate.

 

Echipa noastra

Trainerii Proactive Solutions au peste 10 ani experienta in consultanta si  livrare de programe de pregatire pentru diferite organizatii la nivel national sau multinational, utilizeaza metodologii acreditate la nivel international si aduc valoare prin accentul practic pe care-l dau cursurilor, fiind dedicati conceptului de aplicare imediata si productiva.

Proactive Solutions aduce valoare si credibilitate; de aceea, se diferentiaza prin :

  • Adaptare la nevoile clientului
  •  Raspuns prompt
  • Programe originale cu aspect 100% practic
  • Loialitate

 

Intra in contact

+40 723 505 110

         +40 733 050 854

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Bucuresti